Followers Yang Comel/Handsome ~

Suka Tak? Derma Lah Satu LIKE ♥

We Will Not Be Separated ♥

Korang faham tajuk post ni? Kalau faham baguslah,kalau tak faham2 jugak pergi google translate ya darling? Hm actually ain nak cerita about my sister,dia dah takda dekat rumah,dah pergi tinggalkan ibu abah,ain and adik2 yg lain..Kitaorang tak pernah berpisah pun selama ni,selalu bersama~ Kitorang miss sangat dekat dia :'( Tapi nak buat macam mana,ibu ain nak sangat salah seorang anak dia masuk asrama,bukan menghalau or tak suka dia duduk rumah tapi ini untuk kebaikan katanya......serius sedih gila *lap air mata
  So pada 1Jan sebelum sekolah  bermula,kami sekeluarga hantar dia pergi asrama,sedih sangat time tu,tapi yang paling sedih time kitaorang semua nak balik tinggalkan dia,lama sgt ibu peluk dia,mata pun dah tak boleh tahan,menangis la apa lagi an? Tak ready lagi nak berjauhan dengan dia,haha(buat-2 ketawe) kalau tak mesti dekat rumah selalu fight dengan dia,tapi sekarang...........sunyi dah tanpa adikku yang sorang tu,apa2 pun kitaorang kena terima jugak :'( Dia kena belajar jugak dekat sana walaupun dia sendiri dah tak sanggup stay asrama.
  Esoknya dah seminggu dia dekat sana,kesian dia selalu telefon ibu,mengadu mcm2 pasal sekolah dia,kenal bangun awal la , tulah... Adik ain tu cerewat jugak sebenarnya....Even dia takpernah bersunggut tapi dalam hati dia ain tahu dia tak nak melalui semua ni kalau bukan ibu yang nak sangat dia masuk asrama,ibu cerita pasal dia dekat abah,ain dengar2 jelah time ibu bercerita...Ibu cakap dia menangis sebab barang2 dia hilang,padahal kain batik je kot yang hilang,dah menangis sebab kena marah dengan warden asrama...............Kesian adik ain,kekadang kalau ibu cakap pasal dia tetiba jadi sedih,nak nangis pun ada tapi tahan jela kan. Ego punya pasal ! Niy jela kenangan kitaorang,sebab kitaorang suka snap pic sama2 XD

See betapa comelnya adik aku ni an...............................Banyak sangat memori kitorang yang tak dapat ain lupakan..Dia pun ada pesan kat ain suruh on FACEBOOK dia,ada jugaklah ain online kan sekali dua but tak tahu nak update apa and ramai pulak yang nak chat dengan dia,so malas layan terus off...
   Banyak lagi pic yang kitorang snap sama2,jap eh nak upload............... ha tengok kat bawah ni :D

Tahulah awok/gf awok lagi comel

  We Will Not Be Separated

1 comment:

  1. belajar berdikari.. :)

    Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

    ReplyDelete

Black Moustache